Hirsirakentaminen, Hirsirakennusten korjaus ja siirto. 

Onko Unelmanne rakentaa perinteinen hirsitalo tai mökki, vai onko hirsirakennuksenne korjauksen tarpeessa ? Me toteutamme Unelmanne tai korjaamme Unelmanne perinteitä kunnioittaen egologisesti. Me emme käytä hirsirakenteissa muoveja, emmekä kivi- tai lasivillaa. Hirsirakennuksiin käytämme pellavaa, purua, puukuitulevyjä ja ekovillaa.

Pelkka- ja Pyöröhirsirakennusten veisto.

Veistämme perinteiset pelkka- ja pyöröhirsirakennukset tilauksestanne paikanpäällä tai siirrettäväksi rakennuspaikallenne.

Suunnittelemme rakennuksen toiveidenne mukaisesti ja toteutamme koko Unelmanne rakennuslupapiirrustuksineen ja tarvittaessa nk. avaimet käteen periaatteella asumisvalmiina Unelmana. Perustuksista piipunhattuun, rantarakenteet, laiturit, pihat ja polut, vaikka pihatietkin valmiina. 

Meillä on valmiita pohjaratkaisuja, kehitämme uusia tai suunnittelemme kanssanne juuri teidän hirsiunelmanne.

Hirsirakennuksen korjaus ja kengitys. 

Korjaamme hirsirakennuksenne perinteitä kunnioittaen. Yleisimmin puhutaan hirsirakennuksen kengittämisestä, vaan usein vaurion löytyessä korjattavaa on muutakin, kuin vain alimpien hirsien vaihto.

Me tunnemme perinteet ja osaamme haastavammatkin hirsirakennusten korjaustyöt.


Klikkaa ja katso erään hirsitalon korjaus.

 

 

 

 

Tehdasvalmisteiset hirsikehikot

Tehdasvalmisteinen hirsikehikko on nopein tapa rakentaa hirsirakennus. Perinnerakennushan se ei ole, mutta kelpo ratkaisu nopeampaan hirsirakentamiseen. Oikein ja oikeilla menetelmillä kasattuna hengittävä ja terveellinen asua. Järeämmillä hirsipaksuuksilla talvilämmin ja näyttäväkin. Pystytämme kaikenlaisia hirsikehikoita, myös nk. kevythirsikehikoita, joko pelkän kehikon tai valitsemanne valmiusasteen mukaisesti perustuksista aina asumisvalmiiksi Unelmaksi. 

Myymme ja pystytämme Tehdasvalmisteisia pyöröhirsirakennuksia, vaikka avaimet käteen asumisvalmiina kokonaisuutena.    Kesämökit, saunat, katokset ym. hulppeat huvilatkin, hirsipaksuuksilla 150- 290mm.      Kysy erilaisista ratkaisuista tarkemmin.

 

MYÖS TEIDÄN OMAT SUUNNITELMANNE ONNISTUVAT! Toteutamme juuri teidän Unelmapyöröhirsimökin. Tehdasvalmisteisen pyöröhirsikehikon saatte nyt myös oman suunnitelmanne mukaisena. Palvelemme teitä suunnittelusta avaimet käteen.