Kuntotarkastus-, Asiantuntija- ja Opastuspalvelut.

Unelmoitteko talon, kesäasunnon tai osakehuoneiston ostosta ?

Unelma talon, kesäasunnon tai osakehuoneiston ostosta on iso ja taloudellisesti aina mittava hanke toteuttaa, ostohalukkuuteen voivat vaikuttaa isotkin tunteet. Tulemme tilauksestanne korvausta vastaan tutkimaan ostokohteenne teidän kanssanne. Annamme teille puolueettoman asiantuntijamielipiteemme ostokohteenne rakennus- ja taloteknisestä kunnosta, sekä käyttöönne rakennus- ja korjausrakentamiskokemukseen pohjautuvat huomiot mahdollisista selkeistäkin remontointi tarpeista jotka jäävät helposti huomaamatta, mutta voivat vaikuttaa voimakkaastikin ostohintaan tai jopa ostopäätökseenne.

Kuntotarkastukset suoritamme pitkään rakennus- ja saneerauskokemukseen perustuvalla tietotaidolla ja yleisen toimintamallinKH 90-00394 tarkastusohjeiston mukaisesti. Kuntotarkastuksesta saatte käyttöönne kattavan ja selkokielisen raportin.

Ottakaa reilusti yhteyttä.

Unelmoitte varmaan jo myös ostokohteen pienestä tai vähän suuremmastakin muutoksesta juuri teidän mieleiseksi kodiksi tai kesäasunnoksi. Keskustelemme kanssanne myös tästä.

 
Soitto
Sähköposti
Tietoja